Våra coacher

Här presenteras några av våra coacher i vårt Team, som själva använt produkterna länge och som får kontinuerlig fortbildning av företaget och Näringsterapeuter, samt som har tillgång till ett stort nätverk av  erfarna användare från både Sverige och utomlands, samt expertteam i Tyskland med både läkare och forskare inom området.

Ola & Åsa, Piteå: Vi kom varandra närmare. . . 25 cm!
Åsa och Ola
Jag hittade dessa produkter under en sjukdomsperiod – och det låter konstigt, men det skulle bli det bästa som hänt mig! Från att känna mig trött, ”gammal” och sjuk – till att känna mig pigg, fräsch och frisk! . . Så stor förändring på kort tid.

Att vi kom varandra 25 cm närmare efter cellreningskuren var en härlig bonus, men den största vinsten var helt klart att få tillbaka hälsan och energin! Vi är livsnjutare och det här är inget bantningspulver som många tror. Vi väljer att ta detta tillskott för att få i oss bra näring dagligen och på köpet har vi blivit piggare, sömnen är bättre än någonsin och magen i balans. Dessutom är mina ”Restless Legs” och värken i kroppen borta! Och för första gången i livet har jag tappat vikt OCH behållit viktnedgången med lätthet! Jag berättar gärna mer om hur enkelt det är. Min hela hälsoresa från sjuk till frisk, med hjälp av naturliga vitaminer och mineraler, kan ni höra mer om på föreläsningar.

Som en självklar del i detta delar vi nu med oss av våra erfarenheter och hjälper teamet att växa! Vill du jobba med oss så hör av dig så får du gratis internutbildning både i Sverige och i Tyskland. Superenkla verktyg som ger dig allt du behöver kunna, minimal egen insats och ett stort internationellt stabilt företag att jobba med! Och vi har superkul på jobbet!!

Du hittar mig på Facebook eller på min hemsida www.asaivarsdotter.se /Åsa Ivarsdotter

Sover bättre, orkar mer och har fått en ny garderob.. minus 10 kg med cellRESET!  /Ola Sundelin

Linda-Marie Persson, Piteå:  Mindre migrän – bättre humör!

Jag har varit ”skeptikern” i hela mitt liv, även till kosttillskott. Med denna underbara näring så har jag fått en helt ny livskvalité!. Jag har varit gravid två gånger – en med och en utan kosttillskott, så även en skeptiker måste kapitulera – vilken skillnad! På mående, på humör, på ork och återhämtning! Jag skulle varmt rekommendera att ge dig själv extra näring både vid graviditet och amning.

Med 2 småbarn är livet ibland hektiskt och jag är så glad att jag nu har ork och energi hela dagen! Min migrän har försvunnit och sötsuget styr inte längre mitt liv! Efter cellRESETen har jag tappat -17 kg och lyckats hålla min viktnedgång i över 2 år, aldrig mer jojo-bantning!

Jag hjälper nu andra få hälsovinster och jag älskar mitt jobb! Friheten att kunna styra mina egna tider är så mycket värt och nu älskar jag måndagar!

Känner du att du vill ha hjälp, så kontakta mig. Facebook eller Instagram  eller maila eller beställ här!

teamheartline@gmail.com

Birgitta Östlund, Piteå: Mitt liv är så mycket bättre!

Jag har en nackskada efter en bilolycka och har under många år ätit mycket medicin, haft sömnproblem, övervikt och smärta. Sen ett drygt år tillbaka har jag gjort en livsstilsförändring med hjälp av cellRESET och är numera medicinfri och över 50 kilo lättare! Jag är så peppad på att hjälpa andra att få till förändringar i livet!

Vill du också börja? Anmäl dig här, så blir jag din coach och så ska jag guida dig genom kuren! Eller maila ditt telefonnummer till biggan2010(@)live.se så ringer jag upp dig!

Jennifer Ölund, Blåsmark: Mer energi och nytt jobb!

Att förebygga bristsjukdomar med hjälp av dessa produkter är ett självklart val för mig.
Att jag dessutom som trebarnsmamma fick mycket mer energi, mindre mensvärk och mindre akne ser jag bara som ett stort plus! Numera har jag även det här som mitt arbete och det är fantastiskt att kunna hjälpa andra att bli piggare och se vilka resultat bra näring gör för oss alla!

Bäst når du mig via Facebook, mail eller telefon, jensanolund@gmail.com eller nollsjusex-7632684

Carina Knutas, Visby: Nu kan jag använda mina händer igen!
Carina Knutas
Med både artros och Raynauds syndrom var mina händer ofta oanvändbara. Öppnade mjölk med polygrip och kunde inte knäppa ett par jeans på morgonen. MEN…nu är kraften tillbaka, värk och svullnad borta och vita fingrar ett minne blott. Trevliga ”biverkningar” som bättre sömn, bättre energi och försvunna värmevallningar fick jag på köpet!

Mår hur bra som helst. Prova du också! Hör av dig så hjälper jag dig. carina.knutas(@)gmail.com eller: nollsjunoll-745 36 64

Agnetha Bryggman, Lillpite: Jag har mindre sötsug, mindre huvudvärk och bättre mage!

Började med dessa produkter för att jag insåg hur otroligt viktigt det är med balansen av vitaminer och mineraler för att kroppen ska fungera optimalt. Tyckte inte att jag hade några hälsoproblem men har insett att jag har fått mindre sötsug, mina migränliknande anfall har i princip försvunnit och dessutom har jag slutat med Omeprazol. Helt fantastiskt! Detta är nånting för ALLA – prova själv och se vad det kan göra för dig!

Jag har också gjort en cellRESET för att förnya mina celler och stärka immunförsvaret!

Hör av dig om du också vill prova, jag hjälper dig gärna! Maila: agnetha.bryggman (@)polarprint.se eller till Teamet

Birgitta Lindström, Lillpite: Piggare och mindre värk!

Efter 13 år har jag äntligen börjat sova gott, är pigg och klar i tanken igen och har slutat med nästan alla mina antiinflammatoriska- och värktabletter. Mage och tarm har börjat fungera och min ständiga magkatarr är som bortblåst. Allt jag behövde göra var att ge min kropp den näring som den törstade efter och rensa ut skräp som jag samlat på mig. Om jag ändå hade känt till dessa produkter då jag fick min
reumatismdiagnos! Maila till teamet
eller direkt till mig: biggevigge(@)hotmail.com //Birgitta Lindström 
AnnKatrin Granberg, Norrfjärden:

Efter att ha lidit av dålig sömn i 14 år så sover jag nu gott varje natt.  Dessutom har min rosacea som jag lidit länge av, blivit så bra att jag inte längre behöver äta någon medicin för det.

När familjen såg mina resultat och hur pigg jag blivit, så ville de också prova. Så nu är även maken, våra barn med respektive samt barnbarn nöjda användare och vi får på ett enkelt sätt i oss allt vi behöver dagligen av vitaminer och mineraler. Helt naturligt och med jättegod smak!

(Och trots att jag jobbar på förskola har jag inte haft en förkylning på ett årJså gissa om jag är nöjd!)

Jag hjälper dig gärna att komma igång, oavsett om det är med reningskuren  cellRESET eller bara med optimal näring!

annkatringranberg(@) Telia.com