Våra coacher

Här presenteras några av våra coacher i vårt Team, som själva använt produkterna länge och som får kontinuerlig fortbildning av företaget och Näringsterapeuter, samt som har tillgång till ett stort nätverk av  erfarna användare från både Sverige och utomlands, samt expertteam i Tyskland med både läkare och forskare inom området.

Ola & Åsa, Piteå: Vi kom varandra närmare. . . 25 cm!
Åsa och Ola
Jag hittade dessa produkter under en sjukdomsperiod – och det låter konstigt, men det skulle bli det bästa som hänt mig! Från att känna mig trött, ”gammal” och sjuk – till att känna mig pigg, fräsch och frisk! . . Så stor förändring på kort tid! Och för första gången i livet har jag tappat vikt OCH behållit viktnedgången med lätthet! Jag berättar gärna mer om hur enkelt det är. /Åsa Ivarsdotter

Sover bättre, orkar mer och har fått en ny garderob.. minus 10 kg med cellRESET!  /Ola Sundelin

 

 

 

Linda-Marie Persson, Piteå:  Mindre migrän – bättre humör!
Linda-Marie Persson
Jag har varit ”skeptikern” i hela mitt liv, även till kosttillskott. Men nu vet jag mer och har ändrat mig. Jag har varit gravid två gånger – en med och en utan kosttillskott, så även en skeptiker måste kapitulera – vilken skillnad! På mående, på humör, på ork och återhämtning! Jag skulle varmt rekommendera att ge dig själv extra näring både vid graviditet och amning.

Mellan graviditeterna, i februari 2016 så gjorde jag min cellRESET och det resulterade i -8 kilo på vågen och 10 centimeter mindre runt magen. Men framförallt så fick jag mer energi, fick bort min migrän, mindre PMS och jag hittade ett hållbart sätt för att inte gå upp i vikt igen. Känner du att du vill ha hjälp, så maila eller beställ här!

teamheartline@gmail.com

 

Birgitta Östlund, Piteå: Mitt liv är så mycket bättre!
Birgitta Östlund
Jag har en nackskada efter en bilolycka och har under många år ätit mycket medicin, haft sömnproblem, övervikt och smärta. Sen ett drygt år tillbaka har jag gjort en livsstilsförändring med hjälp av cellRESET och är numera medicinfri och över 50 kilo lättare! Jag är så peppad på att hjälpa andra att få till förändringar i livet!

Vill du också börja? Anmäl dig här, så blir jag din coach och så ska jag guida dig genom kuren! Eller maila ditt telefonnummer till biggan2010(@)live.se så ringer jag upp dig!

 

 

 

 

Carina Knutas, Visby: Nu kan jag använda mina händer igen!
Carina Knutas

Med både artros och Raynauds syndrom var mina händer ofta oanvändbara. Öppnade mjölk med polygrip och kunde inte knäppa ett par jeans på morgonen. MEN…nu är kraften tillbaka, värk och svullnad borta och vita fingrar ett minne blott. Trevliga ”biverkningar” som bättre sömn, bättre energi och försvunna värmevallningar fick jag på köpet!

Mår hur bra som helst. Prova du också! Hör av dig så hjälper jag dig. carina.knutas(@)gmail.com eller: nollsjunoll-745 36 64

 

 

 

Bengt-Åke och Gunilla, Visby: Piggare, lättare, galnare!

Här är vi helt naturliga, precis som tillskotten vi äter:-) Jag har blivit av med nästan alla mina hudsprickor på fingrarna, ingen värk i lederna och jag har just dömt två fotbollsmatcher!! Första gången på över 20 år p.g.a artrosen. Jag har också minskat 10 kg i vikt som en liten bonus. Så vill du ha stöd och peptalk runt det så kan jag hjälpa dig. //Bengt-Åke Rundqvist

Mitt onda knä har blivit så bra att jag kan gå på gympa igen! Och mina blodsockerfall som jag haft i många år är borta! Snart blir jag en pigg pensionär! För första gången på mycket länge har jag blivit hjälpt av kosttillskott. Jag berättar gärna mer! nillaknutas(@)yahoo.se //Gunilla Knutas

 

 

 

Agnetha Bryggman, Lillpite: Jag har mindre sötsug och mindre huvudvärk!

Jag har använt produkterna i drygt ett år nu och ju mer jag lär mig om produkterna desto mer inser jag hur viktigt det är med balansen av vitaminer och mineraler för att kroppen ska fungera optimalt. Det här är alltså för ALLA!
Har gjort en cellRESET för att förnya mina celler och stärka immunförsvaret och som en bonus gick jag ner 8 kilo! Sötsuget är mycket mindre och jag har inte huvudvärk lika ofta som förut.
Hör av dig om du också vill prova, jag hjälper dig gärna! Maila: agnetha.bryggman (@)polarprint.se eller till Teamet

 

 

 

 

Maria Lundqvist, Piteå: Jag är smärtfri och har mer ork än någonsin! 
Maria Lundqvist
Jag har haft problem länge med hälsan, ”gått in i väggen”, fått diagnosen fibromyalgi, gjort en Gastric Bypass, sömnlösa nätter och var på väg till sjukpension… Men! Då vände allt när jag kom i kontakt med det här teamet av fantastiska människor! Jag började tillföra dessa vitaminer och mineraler, gjorde en 28-dagarskur och nu är jag i full gång på jobbet, fri från värk, sover bra och är 30 kg lättare och känner sån stor skillnad på energin i både kropp och knopp! Pigg och alert!

Om jag hade haft tillgång till produkterna innan viktoperationen, så hade jag inte gjort ingreppet… Så jag hjälper dig gärna med din resa! Maila oss gärna!

 

 

 

Birgitta och Henry Lindström, Lillpite: Piggare och mindre värk!

Efter 13 år har jag äntligen börjat sova gott, är pigg och klar i tanken igen och har slutat med nästan alla mina antiinflammatoriska- och värktabletter. Mage och tarm har börjat fungera och min ständiga magkatarr är som bortblåst. Allt jag behövde göra var att ge min kropp den näring som den törstade efter och rensa ut skräp som jag samlat på mig. Om jag ändå hade känt till dessa produkter då jag fick min reumatismdiagnos! Maila till teamet eller direkt till mig: biggevigge(@)hotmail.com //Birgitta Lindström 
Det är så skönt att sova ordentligt och inte alltid gå omkring och vara trött. Kaffesuget har minskat vilket magen är glad för. Den krympte dessutom flera centimeter när jag gjorde en cellRESET. Min doktor gläds åt mina provsvar och jag gläds åt att få ge min kropp bra näring. Jag vill ju njuta av mitt liv som pensionär! /Henry Lindström

 

 

 

Karin Wikström, Piteå: Normal blodtryck, bra i magen och utan värk!

Jag trodde inte att jag skulle kunna klara en reningskur, jag som älskar smörgåsar och salt mat!
Men eftersom jag gillade produkterna och använt dem under ett år, så ville jag verkligen testa att gå ”all in” och köra kuren också. Kan ju säga att redan under mitt första år hade jag blivit bra i magen och fått bort min värk från artrosen och dessutom kunnat plocka bort medicin för högt blodtryck!
Efter att jag börjat produkterna, så säger jag bara: Wow! Minus 7 kg och -7 cm i midjan och en självkänsla och livslust som kan göra vem som helst avundsjuk:)

Hälsovinster:  Kunde sluta snusa utan minsta problem, utan nikotinplåster, utan viktökning och utan abstinensbesvär!  Istället har jag tagit en extra dryck av B-vitaminerna. Tänk vilket verktyg jag hittat! Så jag kan inte annat än att rekommendera det här! Kontakta mig för mer info! kawi-5512(@)hotmail.com