Kom igång!

Ja! Jag vill komma igång och fyller i mina uppgifter nedan och får därefter en personlig coach som ringer upp mig. Du kan välja mellan träning, kost, utmaningar, detoxkurer eller en kombination. Priset varierar beroende på vilket paket du väljer. Du förbinder dig inte för någonting. Beställningen slutförs efter överenskommelse.

Fyll i dina uppgifter här, därefter kontaktar någon i teamet dig för att slutföra beställningen tillsammans med dig.

* obligatoriska fält

 

Under CAPTCHA-kod:* skriver du in de tecken som syns ovanför

 

Team HeartLines INTEGRITETSPOLICY
Allmänt
I samröre med oss; som kund, leverantör, besökare på sajten teamheartline.se samtycker du till vårt (organisationsnummer Rowlit i Piteå SE66*0921*89688) behandling av personuppgifter som beskrivs här och som sker i enlighet med tillämplig lagstiftning. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke genom att kontakta oss. I sådant fall kommer vi inte längre behandla dina personuppgifter för de särskilda syften som du samtyckt till.
Juridiskt
Vi behåller personuppgifter som är nödvändiga för oss för att fullgöra avtal med dig som kund eller leverantör, samt att uppfylla säkerhets- och myndighetskrav.
Varför vi bevarar personuppgifter
Uppfylla säkerhets- och myndighetskrav
För att fullgöra våra förpliktelser gentemot kunder och leverantörer
För att marknadsföra nya tjänster
Insamling och bevarande av personuppgifter
Vi samlar enbart in personuppgifter som är nödvändiga för verksamhetens art. Namn, telefonnummer, adress och organisationsnummer bevaras i vårt system.(Samarbete med NetSolutions AB Piteå). E-post adresser bevaras i vårt mailprogram (Mac OS). Personuppgifter bevaras så länge det kan anses nödvändigt att fullgöra våra förpliktelser samt för myndighetskrav. Samtliga enheter som innehåller personuppgifter är skyddade med unika lösenord.
Policy gällande tredje part
Gemensamma samarbetspartners får tillgång till namn, telefon och mejladress för att kunna fullgöra uppdrag. Team HeartLine (Rowlit i Piteå) lämnar inte ut personuppgifter till obehöriga parter utan ditt samtycke.
Ändringar
Team HeartLine förbehåller sig rätten att ändra denna Integritetspolicy i takt med att ny lagstiftning infaller. Senaste ändringen är gjord 2018-05-23.