Föreläsning/utbildning

 

Under våren 2018

…erbjuder vi regelbundet roliga och inspirerande hälsoträffar i Yogahuset, Piteå med olika teman. Varje träff är fristående, men kom ihåg att anmäla dig i förväg. Gratis!

Föranmälan: Begränsat antal platser, så du måste boka. Få länkar till de olika evenemangen med ett mail till teamheartline@gmail.com

(med reservation för ändrade datum)

Hälsoföreläsning med produktinformation

24 januari, 15 februari, 27 mars, 26 april, 24 maj, 26 juni Näringsterapeut Kristina Berglund och komiker Åsa Ivarsdotter bjuder på vitaminer och skratt, produktinformation och inspirerande berättelser. Bjud in vänner och bekanta och kom och lär dig mer om näring och hälsa. En bra ”första” föreläsning att gå på. (Samt Luleå den 1/3 – maila och få länk för anmälan)

Inspirationskvällar med utbildning

6 februari, 7 mars, 10 april, 2 maj, 4 juni  För dig som vill fördjupa dig lite mer. Hälsa är så mycket mer än näring, En kostnadsfri utbildning och näringsskola för dig som redan är kund och vill lära dig mer. Vill du bli en del i vårt team, så är det också här du lär dig mer om företaget som står bakom produkterna och hur du kan utvecklas om du vill jobba mer inom hälsa och nätverk. Här erbjuder vi också gästföreläsare ibland.

Vitamin-, mineral-, probiotikaföreläsning

21 februari: Här fördjupar sig Kristina i alla olika vitaminer och mineraler och berättar även vad en brist på dessa visar för symptom. Även den populära föreläsningen ”Gladare mage – gladare tankar”  om Probiotika från Noliamässan, får ni höra under den här kvällen. Föreläsningen återkommer även till hösten. (denna föreläsning kommer även till Skellefteå den 15/3 – maila och få länk för anmälan)

Drömverkstad

Här ”visionerar” vi tillsammans! Vi pratar om hinder och möjligheter, gör ”Vision boards” och stärker självkänsla och livsmål. Personlig utveckling, hitta dina egna inre ”Längtor”, hitta drivkrafter och styrka! Datum delas i våra Facebookgrupper.