Föreläsning/utbildning

Föreläsningar hösten 2018:

Under hösten erbjuder vi regelbundet roliga och inspirerande hälsoträffar i Yogahuset, Piteå med olika teman. Varje träff är fristående, men kom ihåg att anmäla dig i förväg. Gratis! Vi fyller på eftersom med nya datum:

7/11 Utbildning/Managerträff, Yogahuset Piteå.
Det här är för dig som vill fördjupa dina kunskaper om både näringen och företaget som vi jobbar med. Den här kvällen skapar vi tillsammans och gör den så aktuell som möjligt!

13/11, Hälsoföreläsning i Älvsbyn.
Den populära föreläsningen med vår Näringsterapeut Kristina Berglund och komiker Åsa Ivarsdotter, kommer nu till Älvsbyn! En kväll där ni får lära er mer om hälsa, våra produkter, beställa om ni vill och ställa alla frågor ni har.

20/11. Hälsoföreläsning i Luleå.
Näringsterapeut Kristina Berglund har tillsammans med Åsa Ivarsdotter och Ylva Liarsgård en hälsoföreläsning och produktinformation. Tillsammans bjuder vi på vitaminer och inspirerande berättelser.
Bjud in vänner och bekanta och kom och lär dig mer om näring och hälsa!

21/11. Vitamin- och mineral- och probiotikaföreläsning i Piteå. EXTRAINSATT!
Vitaminföreläsning – grundläggande näringslära. Vitaminterapi vad är det? På vilket sätt kan vitaminer,  mineraler och probiotika hjälpa oss till ett friskare liv.
(Denna föreläsning hålls endast en gång per termin annars, nu en extra pga efterfrågan)

27/11, Hälsoföreläsning, Piteå.

Näringsterapeut Kristina Berglund och Åsa Ivarsdotter, bjuder på vitaminer och inspirerande berättelser, samt information om våra produkter och möjlighet

29/11 Hälsoföreläsning i Råneå.
Näringsterapeut Kristina Berglund har tillsammans med Åsa Ivarsdotter, m.fl en hälsoföreläsning och produktinformation. Tillsammans bjuder vi på vitaminer och inspirerande berättelser.
Bjud in vänner och bekanta och kom och lär dig mer om näring och hälsa!

 

4/12  PM Sweden besöker oss i Piteå!

Nolia City Konferens. Biljetter finns på Biletto.se – sök på Roadshow, så hittar du all info, eller maila oss.

 

NOTERA DEN 6/1 2019 I AGENDAN….

Föranmälan: Begränsat antal platser, så du måste boka. Få länkar till de olika evenemangen med ett mail till teamheartline@gmail.com

Här är några olika teman som återkommer:

Hälsoföreläsning med produktinformation

Inspirationskvällar med utbildning

Vitamin-, mineral-, probiotikaföreläsning

Drömverkstad