28-dagars reningskur

Cellreningskuren är en livsstilsförändring med en Kickstart på 28 dagar! Med resultat som både syns och känns!

Har du redan bestämt dig för att köra igång – klicka här!  

bild åsa

Bilden ovan är Åsa Ivarsdotter från Piteå, en dryg månad mellan bilderna.

Och det här är Birgitta Östlund, före och efter sin livsstilsförändring med kuren. Hon har fått ny energi, tagit bort all sin medicinering och har blivit över 50 kg lättare på ett drygt år! Hon är en av våra coacher som du kan kontakta!

Är du beredd på att göra en förändring i ditt liv, som är mycket mer än att gå ner i vikt tillfälligt? Där du blir piggare, sover bättre och känner dig mer i balans? Är du redo att få tillgång till ett nätverk av människor som hjälper och stöttar dig i ditt beslut – men villig att göra jobbet själv? Vill du dessutom ha lite roligt under tiden och inte tycka att det är tråkigt att ta hand om dig själv? Då är du på rätt ställe!

28 dagar är kuren, men totalt 90 dagar får du personligt stöd och rådgivning med stabiliseringsfasen, att behålla det du upprättat första månaden! Kontaktuppgifter längst ner…

Tänk dig att du gör en ”ctrl+alt+delete” fast med kroppen istället för med datorn. Du startar om, ger dina celler en rening och en nystart. Som bonus blir du av med många överflödiga kilon – om du har det! Många upplever minskat sötsug, ökad ämnesomsättning, balanserad hormonbalans och bättre sömn efter kuren. Också magen brukar reagera med att plötsligt fungera som den ska! Men den vanligaste kommentaren är att man blir piggare och gladare!

Och du gör själva ”jobbet” själv förstås, men får hjälp och stöd både via mail/telefon och i grupp på Facebook. Och du får en egen kontaktperson av någon i vårt Team. Du bestämmer ditt eget startdatum, men vi ”följs åt” ändå:-) Bor du i en annan del av landet är det inga problem, du kan vara med på Skype/Facebook/mail!

SÅ HUR GÖR MAN DÅ? Det här är ingen svältkur! Du äter ren mat 4 ggr/dag och tar optimal näring i form av våra kosttillskott, enligt ett ”schema” som du får när du anmäler dig! Det händer otroligt mycket redan första veckan som är en riktig kick-start, och sedan fortsätter det i ytterligare tre veckor med god och nyttig mat, som du tillagar från grunden med enkla recept: Fisk, fågel, ägg, grönsaker, frön, yoghurt, och bra fett är basen under dessa veckor, plus tillskotten som ska se till att du håller dig pigg och alert under tiden!
Man kan inte köra kuren utan dessa tillskott – de har hög biotillgänglighet (lättupptagliga) och de bidrar till att de metaboliska processerna fungerar optimalt, att avfallsämnen kommer ut ur kroppen och att vi behåller vår energi. Produkterna säkerställer också att vi inte tappar vår muskelmassa.

Du kryddar maten med rena kryddor men inte med salt. Självklart är kuren också utan socker, mjöl osv.

CITAT FRÅN DE SOM KÖRT KUREN:

”Cellreset blev för mig en otrolig upplevelse! Sover som ett barn, mindre värk, mycket piggare! Det här är det bästa som hänt mig på mycket länge./ Mona”

”Fungerande mage/tarm för första gången på 30 år! Tack! /Monica”

”Äntligen har jag ett verktyg för att hålla vikten i längden!/ Ola”

”Piggare, starkare, gladare och framförallt en fungerande tarm / Turid”

”Jag är helt medicinfri! /Biggan” 

Kristina Berglund, Näringsskolan i Piteå. Vår Näringsexpert i teamet, när det dyker upp svårare frågor, hon är utbildad inom näring och kan allt om produkterna.

All coachning, alla föreläsningar m.m. är gratis! Du betalar endast för de produkter du äter/dricker. (info om produkterna)

HUR MYCKET VIKT KAN JAG FÖRVÄNTAS TAPPA? Den genomsnittliga siffran är 4-7 kg redan under de 28 första dagarna. Detta är naturligtvis mycket individuellt och beror på många parametrar. Största viktminskningen sker första veckan, det beror bland annat på att vi tappar mycket vatten som bundits upp i salter och slaggprodukter i våra kroppar. Vi har sett resultat på överviktiga med – 10-12 kg på 28 dagar och därefter fortsatt minska i vikt tills de nått sin målvikt! Vill du GÅ UPP i vikt finns det särskilda anvisningar till dig. Fokus är ju att kuren renar kroppen!

KONTAKT. Vi skickar gärna mer info om du är intresserad. Då kan vi tillsammans avgöra om det här är något för dig. Börja med ett mail så går vi vidare därifrån och sen får du din egen personliga coach där någon i vårt team hjälper dig att komma igång och följer dig genom hela programmet:

teamheartline@gmail.com